Zonnepanelen

De kristallijne zonnepanelen die wij leveren zijn altijd van A-klasse kwaliteit en zijn leverbaar in poly All Black in de vermogens 260 tot 355Wp.

Andere merken die wij voeren om grotere vermogens te kunnen leveren zijn LG (165x100cm) tot 355Wp of BenQ (105x156cm )tot 330Wp.

Op kunnen wij ook Stion dunne film panelen leveren in 155Wp, de afmetingen van deze panelen zijn 165,5x65,5cm. Deze panelen zijn alleen te krijgen in full-black. Op de plaats van 2 standaard panelen passen 3 van deze panelen.

De dunne film panelen hebben minder last van warmte en presteren daardoor 's zomers veel beter. Ook schaduw heeft minder invoed op deze panelen.

Nieuw zijn de panelen van Sunpreme, deze meten 1x2meter. Dit zijn glas-glas laminaat panelen met een zeer hoge opbrengst van 360-380Wp per zijde. De panelen zijn dubbelzijdig uitgevoerd en kunnen tot 15% extra opbrengst genereren door middel van de cellen aan de achterzijde.

 

Op dit moment zijn ook de de Duitse panelen van Solar World weer verkrijgbaar. Wij leveren hiervan de Glas-Glas panelen in zwarte mono-kristalijne uitvoering.

Voordeel van de panelen is dat ze minder last heben van temperatuurstijging, ook zijn de panelen steviger omdat ze net als de Sunpreme panelen aan beide kanten van glas zijn voorzien. Inslag van grote hagelstenen hebben op deze panelen geen invloed. 

 

Afhankelijk van de situatie en ruimte op het dak kan er uit verschillende maten zonnepanelen worden gekozen zodat het beschikbare oppervlak zo efficiënt mogelijk kan worden belegd.

Indien nodig kunnen panelen zelfs speciaal op maat gemaakt worden, dan zijn andere afwijkende maten ook mogelijk.

 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar informatie@energie-soleil.nl of kunt u bellen met Paul Huijboom op 06-23353921.